myWEB

Posted By on Sep 10, 2010 | 0 comments


myweb

Το βασικό αυτό πακέτο απευθύνεται στον μέσο χρήστη – επιχειρηματία που επιθυμεί να δημιουργήσει ή να ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα διαδικτυακή του παρουσία (μην ξεχνάτε ότι μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα αντανακλά την εικόνα και το επαγγελματισμό της επιχείρησή σας).

Για τον ρόλο του διαδικτύου και τα ποσά που διακινούνται για αγορές ή για διαφήμιση μέσω αυτού δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε κάτι.

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο myWEB απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες, συλλόγους και ιδιώτες και προσφέρει πλήρη κάλυψη σε θέματα σχεδίασης λογοτύπου, περιγραφή όλων των στοιχείων σας καθώς και μια σειρά από υπηρεσίες που διασφαλίζουν την αρτιότητα κατασκευαστικά αλλά κυρίως αισθητικά της ιστοσελίδας σας (μια ματιά στο portfolio μας θα σας δείξει γιατί διαφέρουμε).

στα... γρήγορα!

– άκρως δυναμική ιστοσελίδα βασισμένη σε PHP, MySQL και Apache Server
– premium design και ενσωμάτωση του λογοτύπου σας (ή σχεδίαση letterhead logo από εμάς)
– έως 5 σελίδες για τις ανάγκες σας (σχετικά με την εταιρία | προϊόντα | υπηρεσίες | επικοινωνία κ.λπ.)
– έως 5 φωτογραφίες (επεξεργασία και ενσωμάτωση)
– 1 φόρμα επικοινωνίας
– έως 5 εταιρικά emails της αρεσκείας σας
– άκρως εξελιγμένος μετρητής επισκεψιμότητας
– S.E.O. για μηχανές αναζήτησης (όπως το Google, το Yahoo! κ.ά.
+ 1 χρόνο δωρεάν hosting στους καλύτερους servers των ΗΠΑ
+ 1 χρόνο δωρεάν domain name της επιλογής σας! (π.χ. www.ietairiamou.gr)

ας μιλήσουμε απλά!

Στην iProfess δεν μας αρέσουν οι τεχνικοί όροι και οι… δύσκολες τεχνολογικές λέξεις, γι’ αυτό και όταν μιλάμε με τον πελάτη μιλάμε όσο πιο απλά γίνεται. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, το πακέτο myWEB απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες, συλλόγους και ιδιώτες που θέλουν να αποκτήσουν μία άκρως επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο.

Τι σημαίνει όμως αυτό; Στη νέα σας ιστοσελίδα έχετε όσο χώρο χρειάζεστε για να εξηγήσετε ποιος είστε και τι κάνετε (5 υποσελίδες δηλαδή, π.χ. σχετικά με την εταιρία ή βιογραφικό | υπηρεσίες & προϊόντα | πελάτες (portfolio) | επικοινωνία), χρησιμοποιώντας τις δικές σας (5) φωτογραφίες (τις οποίες θα επεξεργαστούμε και θα ενσωματώσουμε εμείς) και έχοντας έως και 5 εταιρικά emails της επιλογής σας για εσάς και τους υπαλλήλους σας.
Σε όλα τα παραπάνω, εμείς ερχόμαστε να προσθέσουμε μία άκρως εξελιγμένη φόρμα επικοινωνίας που θα προσδώσει κύρος και σοβαρότητα στη σελίδα σας (δεν θα δίνεται απλά ένα email, αποφεύγοντας έτσι και τα spam emails), όπως επίσης και έναν από τους καλύτερους και πιο λεπτομερείς μετρητές επισκεψιμότητας για να τον χρησιμοποιήσετε και ως εργαλείο marketing (δίνοντας σας πλήθος εξειδικευμένες πληροφορίες όπως μοναδικοί επισκέπτες, μέσος χρόνος επίσκεψης, από ποιες χώρες ή πόλεις σας επισκέπτονται, πως σας βρίσκουν – δηλαδή μέσω Google, άλλων ιστοσελίδων κ.λπ.).

Σε όλα αυτά προσθέστε δωρεάν hosting για ένα χρόνο, δωρεάν domain name της επιλογής σας (π.χ. www.etairiamou.gr), καθώς και 1st class support καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας για την ανάπτυξη της δικής σας μοναδικής ιστοσελίδας.

Και για όσους γνωρίζουν από τεχνικά ζητήματα (κάτι που δεν είναι απαραίτητο, μιας και τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς για εσάς), μιλάμε για μία άκρως δυναμική ιστοσελίδα βασισμένη στη χρήση PHP, MySQL και Apache server.

Με απλά λόγια, το myWEB αποτελεί το απόλυτα ολοκληρωμένο πακέτο (σε προσφερόμενες υπηρεσίες και τιμή) αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά, για να απακτήσετε την πρώτη σας άκρως επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο. Σας προτρέπουμε πριν αποφασίσετε να κάνετε μία έρευνα αγοράς, όμως είμαστε σίγουροι πως θα επιστρέψετε εδώ… στο iProfess.

συγκριτικό πακέτων

Και για όσους θέλουν να ξέρουν με ακρίβεια τι πληρώνουν, επιθυμώντας παράλληλα να συγκρίνουν τα προσφερόμενα πακέτα του iProfess για να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, παρακάτω παρατίθεται ένας λεπτομερής συγκριτικός πίνακας.

myWEB