myBLOG

Posted By on Sep 10, 2010 | 0 comments


images (1)

Το επαγγελματικό πακέτο απευθύνεται στον ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να δημιουργήσει ένα άκρως εξελιγμένο και εύκολο στη χρήση blog για να μοιράζεται τις γνώσεις και τις σκέψεις του στο διαδίκτυο.

Φυσικά αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του λόγοτυπού σας ενώ παρέχεται η δυνατότητα να κάνετε μόνοι σας πιθανές αλλαγές στο μέλλον μέσα από ένα απλό σχεδιατικά “ενδιάμεσο” πρόγραμμα, παρέχοντάς σας πλήρη ελευθερία κινήσεων και αναπροσαρμογών. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο myBlog διασφαλίζει την αρτιότητα κατασκευαστικά αλλά κυρίως αισθητικά της ιστοσελίδας σας (μια ματιά στο portfolio μας θα σας δείξει γιατί διαφέρουμε).

 

 

στα... γρήγορα!

– άκρως δυναμικό blog βασισμένo σε PHP, MySQL και Apache Server

– δυνατότητα ανανεώσεων από εσάς μέσα από ένας άκρως απλό και φιλικό περιβάλλον!
– premium design και ενσωμάτωση του λογοτύπου σας (ή σχεδίαση letterhead logo από εμάς)
– έως 3 σελίδες για τις ανάγκες σας (βιογραφικό | στόχοι του blog | επικοινωνία κ.λπ.)
– έως 3 φωτογραφίες (επεξεργασία και ενσωμάτωση)
– 1 email της αρεσκείας σας (π.χ. toonomamou@toblogmou.gr)
– άκρως εξελιγμένος μετρητής επισκεψιμότητας
– S.E.O. για μηχανές αναζήτησης (όπως το Google, το Yahoo! κ.ά.)
+ 1 χρόνο δωρεάν hosting στους καλύτερους servers των ΗΠΑ
+ 1 χρόνο δωρεάν domain name της επιλογής σας! (π.χ. www.toblogmou.gr)

ας μιλήσουμε απλά!

Στην iProfess δεν μας αρέσουν οι τεχνικοί όροι και οι… δύσκολες τεχνολογικές λέξεις, γι’ αυτό και όταν μιλάμε με τον πελάτη μιλάμε όσο πιο απλά γίνεται. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, το πακέτο myBLOGαπευθύνεται σε ιδιώτες (επαγγελματίες ή μη) που θέλουν να αποκτήσουν ένα άκρως εξελιγμένο και εύκολο στη χρήση blog για να μοιράζονται τις γνώσεις και τις σκέψεις τους στο διαδίκτυο.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Στο νέο σας blog ενσωματώνουμε το λογότυπο σας ή σχεδιάζουμε ένα letterhead λογότυπο (βασισμένο δηλαδή σε γράμματα και όχι εικόνες) για εσάς, παραμετροποιούμε το blog σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες (κατηγορίες, tags κ.λπ.), προσθέτουμε τις απαραίτητες (3) σελίδες για να γνωρίζουν οι επισκέπτες σας ποιος είστε και ποιοι οι στόχοι σας (π.χ. βιογραφικό | στόχοι του blog | επικοινωνία) χρησιμοποιώντας τις δικές σας (3) φωτογραφίες (τις οποίες θα επεξεργαστούμε και θα ενσωματώσουμε εμείς) και δημιουργούμε ένα email της επιλογής σας (π.χ. με το ονοματεπώνυμο σας και το domain name του blog) για κάθε χρήση.

Αν τώρα θέλετε κάτι… παραπάνω (όπως π.χ. ένα-δύο παραπάνω emails ή σελίδες), η iProfess θα σας το δώσει (φυσικά δωρεάν) μιας και στους πελάτες μας δεν φερόμαστε ως “πακέτα τιμών” αλλά ως “πακέτα αναγκών”.

Σε όλα τα παραπάνω τώρα, εμείς ερχόμαστε να προσθέσουμε ένα πραγματικά εντυπωσιακό design σε συνεργασία με τους καλύτερους ξένους web designers, έναν από τους καλύτερους και πιο λεπτομερείς μετρητές επισκεψιμότητας για να τον χρησιμοποιήσετε και ως εργαλείο marketing (δίνοντας σας πλήθος εξειδικευμένες πληροφορίες όπως μοναδικοί επισκέπτες, μέσος χρόνος επίσκεψης, από ποιες χώρες ή πόλεις σας επισκέπτονται, πως σας βρίσκουν – δηλαδή μέσω Google, άλλων ιστοσελίδων κ.λπ.), καθώς και full access στο περιεχόμενο του blog σας ώστε να το ανανεώνετε όταν και όπως θέλετε εσείς (προσφέροντας βέβαια τις συμβουλές που θα χρειαστείτε).

Σε όλα αυτά προσθέστε δωρεάν hosting για ένα χρόνο, δωρεάν domain name της επιλογής σας (π.χ. www.etairiamou.gr), καθώς και 1st class support καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας για την ανάπτυξη του δικού σας premium blog και την εξοικείωση σας στη χρήση του.

Και για όσους γνωρίζουν από τεχνικά ζητήματα (κάτι που δεν είναι απαραίτητο, μιας και τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς για εσάς), μιλάμε για μία άκρως δυναμική ιστοσελίδα βασισμένη στη χρήση PHP, MySQL και Apache server.

Με απλά λόγια, το myBLOG αποτελεί το απόλυτο ολοκληρωμένο πακέτο (σε προσφερόμενες υπηρεσίες και τιμή) αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά, για να απακτήσετε με μηδέν κόπο το δικό σας ξεχωριστό blog με απεριόριστες δυνατότητες και full access για να το ανανεώνεται μόνοι σας! Όπως πάντα, σας προτρέπουμε πριν αποφασίσετε να κάνετε μία έρευνα αγοράς, όμως είμαστε σίγουροι πως θα επιστρέψετε εδώ… στο iProfess.

συγκριτικό πακέτων

Και για όσους θέλουν να ξέρουν με ακρίβεια τι πληρώνουν, επιθυμώντας παράλληλα να συγκρίνουν τα προσφερόμενα πακέτα του iProfess για να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, παρακάτω παρατίθεται ένας λεπτομερής συγκριτικός πίνακας.