myWEB pro

Posted By on Sep 10, 2010 | 0 comments


mywebproΤο επαγγελματικό πακέτο απευθύνεται στον ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να δημιουργήσει ή να ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα διαδικτυακή του παρουσία (μην ξεχνάτε ότι μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα αντανακλά την εικόνα και το επαγγελματισμό της επιχείρησή σας) και να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω.

Μεγαλύτερη ποικιλία προσφερόμενων λογοτύπων, πιο εξατομικευμένη σχεδίαση και μεγαλύτερος και περισσότερος χώρος για υπηρεσίες και στοιχεία. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να κάνετε μόνοι σας πιθανές αλλαγές στο μέλλον μέσα από ένα απλό σχεδιατικά “ενδιάμεσο” πρόγραμμα, παρέχοντάς σας πλήρη ελευθερία κινήσεων και αναπροσαρμογών.

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο myWEB pro απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες, συλλόγους και ιδιώτες που θέλουν το κάτι παραπάνω ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν την αρτιότητα κατασκευαστικά αλλά κυρίως αισθητικά της ιστοσελίδας σας (μια ματιά στο portfolio μας θα σας δείξει γιατί διαφέρουμε).

στα... γρήγορα!

– άκρως δυναμική ιστοσελίδα βασισμένη σε PHP, MySQL και Apache Server

– δυνατότητα ανανεώσεων από εσάς!
– GOLD design και ενσωμάτωση του λογοτύπου σας (ή σχεδίαση letterhead logo από εμάς)
– έως 10 σελίδες για τις ανάγκες σας (σχετικά με την εταιρία | προϊόντα | υπηρεσίες | που θα μας βρείτε | επικοινωνία κ.λπ.)
– έως 10 φωτογραφίες (επεξεργασία και ενσωμάτωση)
– πολλαπλές φόρμες επικοινωνίας
– ενσωμάτωση Google Maps με το στίγμα της εταιρίας σας στον παγκόσμιο χάρτη!
– έως 10 εταιρικά emails της αρεσκείας σας
– άκρως εξελιγμένος μετρητής επισκεψιμότητας
– S.E.O. για μηχανές αναζήτησης (όπως το Google, το Yahoo! κ.ά.)
+ 1 χρόνο δωρεάν hosting στους καλύτερους servers των ΗΠΑ
+ 1 χρόνο δωρεάν domain name της επιλογής σας! (π.χ. www.ietairiamou.gr)

ας μιλήσουμε απλά!

Στην iProfess δεν μας αρέσουν οι τεχνικοί όροι και οι… δύσκολες τεχνολογικές λέξεις, γι’ αυτό και όταν μιλάμε με τον πελάτη μιλάμε όσο πιο απλά γίνεται. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, το πακέτο myWEB pro απευθύνεται σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες, συλλόγους και ιδιώτες που θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα και να αποκτήσουν εξαρχής μία μοναδική επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο, έχοντας παράλληλα πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της και απεριόριστες πρακτικά δυνατότητες.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Στη νέα σας ιστοσελίδα έχετε όσο χώρο χρειάζεστε για να εξηγήσετε ποιος είστε, τι κάνετε, που είναι η έδρα σας, να ενημερώνετε τους πελάτες σας για τα νέα σας κ.λπ. (έως και 10 υποσελίδες δηλαδή όπως σχετικά με την εταιρία ή βιογραφικό | υπηρεσίες | προϊόντα | πελάτες (portfolio) | που θα μας βρείτε; | τελευταία νέα | επικοινωνία), χρησιμοποιώντας τις δικές σας (10) φωτογραφίες (τις οποίες θα επεξεργαστούμε και θα ενσωματώσουμε εμείς) και έχοντας έως και 10 εταιρικά emails της επιλογής σας για εσάς και τους υπαλλήλους σας. Αν τώρα θέλετε κάτι… παραπάνω (όπως π.χ. ένα-δύο παραπάνω emails ή σελίδες), η iProfess θα σας το δώσει (φυσικά δωρεάν) μιας και στους πελάτες μας δεν φερόμαστε ως “πακέτα τιμών” αλλά ως “πακέτα αναγκών”.

Σε όλα τα παραπάνω τώρα, εμείς ερχόμαστε να προσθέσουμε ένα πραγματικά GOLD design σε συνεργασία με τους καλύτερους ξένους web designers, πολλαπλές άκρως εξελιγμένες φόρμες επικοινωνίας που θα προσδώσουν κύρος και σοβαρότητα στη σελίδα σας (δεν θα δίνεται απλά ένα email, αποφεύγοντας έτσι και τα spam emails), έναν από τους καλύτερους και πιο λεπτομερείς μετρητές επισκεψιμότητας για να τον χρησιμοποιήσετε και ως εργαλείο marketing (δίνοντας σας πλήθος εξειδικευμένες πληροφορίες όπως μοναδικοί επισκέπτες, μέσος χρόνος επίσκεψης, από ποιες χώρες ή πόλεις σας επισκέπτονται, πως σας βρίσκουν – δηλαδή μέσω Google, άλλων ιστοσελίδων κ.λπ.), ενσωμάτωση Google Map για να μην… χάνονται οι πελάτες σας όταν ψάχνουν τα γραφεία σας, καθώς και full access στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε να την ανανεώνεται όταν και όπως θέλετε εσείς (προσφέροντας βέβαια τις συμβουλές που θα χρειαστείτε).

Σε όλα αυτά προσθέστε δωρεάν hosting για ένα χρόνο, δωρεάν domain name της επιλογής σας (π.χ. www.etairiamou.gr), καθώς και 1st class support καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας για την ανάπτυξη της δικής σας μοναδικής ιστοσελίδας και την εξοικείωση χρήσης της για τις ανανεώσεις.

Και για όσους γνωρίζουν από τεχνικά ζητήματα (κάτι που δεν είναι απαραίτητο, μιας και τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς για εσάς), μιλάμε για μία άκρως δυναμική ιστοσελίδα βασισμένη στη χρήση PHP, MySQL και Apache server.

Με απλά λόγια, το myWEB pro αποτελεί το απόλυτα ολοκληρωμένο πακέτο (σε προσφερόμενες υπηρεσίες και τιμή) αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά, για να απακτήσετε την πρώτη σας μοναδική και άκρως επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο με απεριόριστες δυνατότητες και full access για να την ανανεώνεται μόνοι σας! Όπως πάντα, σας προτρέπουμε πριν αποφασίσετε να κάνετε μία έρευνα αγοράς, όμως είμαστε σίγουροι πως θα επιστρέψετε εδώ… στο iProfess.

συγκριτικό πακέτων

Και για όσους θέλουν να ξέρουν με ακρίβεια τι πληρώνουν, επιθυμώντας παράλληλα να συγκρίνουν τα προσφερόμενα πακέτα του iProfess για να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, παρακάτω παρατίθεται ένας λεπτομερής συγκριτικός πίνακας.