mySHOP

Posted By on Sep 10, 2010 | 0 comments


eshop-512Το επαγγελματικό πακέτο απευθύνεται σε επαγγελματίες και κάθε είδους επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν το δικό τους πλήρως λειτουργικό και ασφαλές διαδικτυακό κατάστημα (e-shop) με μηδέν κόπο και τη δυνατότητα να το διαχειρίζονται εξ ολοκλήρου μόνοι τους!

 

Φυσικά αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του λόγοτυπού σας ενώ παρέχεται η δυνατότητα να κάνετε μόνοι σας πιθανές αλλαγές στο μέλλον μέσα από ένα απλό σχεδιατικά “ενδιάμεσο” πρόγραμμα, παρέχοντάς σας πλήρη ελευθερία κινήσεων και αναπροσαρμογών. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο myShop διασφαλίζει την αρτιότητα κατασκευαστικά αλλά κυρίως αισθητικά της ιστοσελίδας σας (μια ματιά στο portfolio μας θα σας δείξει γιατί διαφέρουμε).

 

στα... γρήγορα!

– άκρως δυναμική ιστοσελίδα βασισμένη σε PHP, MySQL και Apache Server
– δυνατότητα ανανεώσεων από εσάς και τους συνεργάτες σας (πολλαπλοί χρήστες)!
– δυνατότητα πληρωμών μέσω διαδικτύου (πιστωτική κάρτα, paypal κ.λπ.)!
– GOLD design και ενσωμάτωση του λογοτύπου σας (ή σχεδίαση letterhead logo από εμάς)
– έως 15 σελίδες για τις ανάγκες σας (σχετικά με την εταιρία | προϊόντα | κατηγορίες προϊόντων | που θα μας βρείτε | επικοινωνία κ.λπ.)
– έως 15 φωτογραφίες (επεξεργασία και ενσωμάτωση)
– πολλαπλές φόρμες επικοινωνίας
– ενσωμάτωση Google Maps με το στίγμα της εταιρίας σας στον παγκόσμιο χάρτη!
– έως 15 εταιρικά emails της αρεσκείας σας
– άκρως εξελιγμένος μετρητής επισκεψιμότητας
– S.E.O. για μηχανές αναζήτησης (όπως το Google, το Yahoo! κ.ά.)
+ 1 χρόνο δωρεάν hosting στους καλύτερους servers των ΗΠΑ
+ 1 χρόνο δωρεάν domain name της επιλογής σας! (π.χ. www.toeshopmou.gr)

ας μιλήσουμε απλά!

Στην iProfess δεν μας αρέσουν οι τεχνικοί όροι και οι… δύσκολες τεχνολογικές λέξεις, γι’ αυτό και όταν μιλάμε με τον πελάτη μιλάμε όσο πιο απλά γίνεται. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, το πακέτο myShop απευθύνεται σε επαγγελματίες και κάθε είδους επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν το δικό τους πλήρως λειτουργικό και ασφαλές διαδικτυακό κατάστημα (e-shop) με μηδέν κόπο και τη δυνατότητα να το διαχειρίζονται εξ ολοκλήρου μόνοι τους!

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Στο νέο σας e-shop ενσωματώνουμε ένα πλήρως εξελιγμένο “καλάθι αγορών” (για αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμό paypal), προσθέτουμε το λογότυπο σας ή σχεδιάζουμε ένα letterhead λογότυπο (βασισμένο δηλαδή σε γράμματα και όχι εικόνες) για εσάς, το παραμετροποιούμε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες (θεματικές κατηγορίες, tags για διασύνδεση κειμένων μεταξύ τους ανάλογα με το πόσο σχετικό περιεχόμενο έχουν κ.λπ.), προσθέτουμε τις απαραίτητες (15) σελίδες για να γνωρίζουν οι επισκέπτες σας ποιος είστε και ποιοι οι στόχοι σας (π.χ. σχετικά με την επιχείρηση | οδηγίες χρήσης για τους πελάτες | κατηγορίες προϊόντων | συνεργάτες | προσφορές | επικοινωνία κ.λπ.) χρησιμοποιώντας τις δικές σας (15) φωτογραφίες (τις οποίες θα επεξεργαστούμε και θα ενσωματώσουμε εμείς για χάρη σας) και δημιουργούμε έως και 15 emails της επιλογής σας για εσάς και τους συνεργάτες σας!

Αν τώρα θέλετε κάτι… παραπάνω (όπως π.χ. ένα-δύο παραπάνω emails ή σελίδες), η iProfess θα σας το δώσει (φυσικά δωρεάν) μιας και στους πελάτες μας δεν φερόμαστε ως “πακέτα τιμών” αλλά ως “πακέτα αναγκών”.

Σε όλα τα παραπάνω τώρα, εμείς ερχόμαστε να προσθέσουμε ένα πραγματικά εντυπωσιακό GOLD design σε συνεργασία με τους καλύτερους ξένους web designers, έναν από τους καλύτερους και πιο λεπτομερείς μετρητές επισκεψιμότητας για να τον χρησιμοποιήσετε και ως εργαλείο marketing (δίνοντας σας πλήθος εξειδικευμένες πληροφορίες όπως μοναδικοί επισκέπτες, μέσος χρόνος επίσκεψης, από ποιες χώρες ή πόλεις σας επισκέπτονται, πως σας βρίσκουν – δηλαδή μέσω Google, άλλων ιστοσελίδων κ.λπ.), ενσωμάτωση Google Maps για τοποθετήσετε το στίγμα των γραφείων σας στον παγκόσμιο χάρτη, πολλαπλές άκρως εξελιγμένες φόρμες επικοινωνίας που θα προσδώσουν κύρος και σοβαρότητα στο e-shop σας (δεν θα δίνεται απλά ένα email, αποφεύγοντας έτσι και τα spam emails), καθώς και full access στο περιεχόμενο του e-shop σας (με δυνατότητα πολλαπλών χρηστών) ώστε να το ανανεώνετε όταν και όπως θέλετε εσείς (προσφέροντας σας βέβαια τις συμβουλές που θα χρειαστείτε).

Σε όλα αυτά προσθέστε δωρεάν hosting για ένα χρόνο, δωρεάν domain name της επιλογής σας (π.χ. www.etairiamou.gr), καθώς και 1st class support καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας για την ανάπτυξη του δικού σας GOLD e-shop και την εξοικείωση σας (και των συνεργατών σας) με τη χρήση του.

Και για όσους γνωρίζουν από τεχνικά ζητήματα (κάτι που δεν είναι απαραίτητο, μιας και τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς για εσάς), μιλάμε για μία άκρως δυναμική ιστοσελίδα βασισμένη στη χρήση PHP, MySQL και Apache server.

Με απλά λόγια, το myShop αποτελεί το απόλυτα ολοκληρωμένο πακέτο (σε προσφερόμενες υπηρεσίες και τιμή) αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά, για να απακτήσετε με μηδέν κόπο το δικό σας ξεχωριστό και πλήρως λειτουργικό e-shop με απεριόριστες δυνατότητες και full access για να το ανανεώνεται μόνοι σας (εσείς και οι συνεργάτες σας)! Όπως πάντα, σας προτρέπουμε πριν αποφασίσετε να κάνετε μία έρευνα αγοράς, όμως είμαστε σίγουροι πως θα επιστρέψετε εδώ… στο iProfess.

συγκριτικό πακέτων

Και για όσους θέλουν να ξέρουν με ακρίβεια τι πληρώνουν, επιθυμώντας παράλληλα να συγκρίνουν τα προσφερόμενα πακέτα του iProfess για να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, παρακάτω παρατίθεται ένας λεπτομερής συγκριτικός πίνακας.