ποιοι είμαστε


Η δημιουργική ομάδα του iProfess είναι μία νέα δραστηριότητα των Εκδόσεων Πηγή, η οποία ευελπιστεί να βοηθήσει τον Έλληνα επαγγελματία, ιδιώτη ή συλλόγους/ κοινότητες σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες που του ανοίγονται στη νέα ψηφιακή εποχή.

Στην πράξη, η iProfess προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών πάνω σε νέες και συμβατικές τεχνολογίες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ακόμα και στον μικρό επαγγελματία ή ιδιώτη να αποκτήσει μία άκρως εξελιγμένη ιστοσελίδα, ένα άρτια δομημένο e-shop, ένας άκρως επαγγελματικό λογότυπο και μία άρτια σχεδιασμένη εταιρική ταυτότητα που να εμπνέει και “επικοινωνεί” το μήνυμα που επιθυμεί κ.ά. Και όλα αυτά με ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, το οποίο να μπορεί να “αντέξει” και να αποσβέσει άμεσα με το επιπλέον κέρδος που πλέον θα μπορεί να έχει.

Έχοντας κατά νου τα παραπάνω, οι Εκδόσεις Πηγή θέλησαν να στελεχώσουν το iProfess με επαγγελματίες που έχουν βαθιά γνώση των νέων τεχνολογιών (και άρα μπορούν να προσφέρουν πραγματικά πρωτοποριακές υπηρεσίες) και είναι αρκετά εξοικειωμένοι ώστε να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες προς όφελος του πελάτη (όσο μεγαλύτερη αυτοματοποίηση στην παραγωγή, τόσο χαμηλότερη τελική τιμή στον πελάτη).

Αποτέλεσμα; Το iProfess σήμερα αποτελείται από επαγγελματίες με πλούσιες πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα σε πλήθος πεδίων, άρτια εξειδίκευση στο εξωτερικό και πολύχρονη εμπειρία στην ελληνική αγορά των διαδικτυακών, γραφιστικών και διαφημιστικών υπηρεσιών.

Και με ένα τέτοιο εργατικό δυναμικό, πως να μην θέσουμε τον πήχη ψηλά; Για το λόγο αυτό μπορούμε και προσφέρουμε υπηρεσίες εξαιρετικά πιο άρτιες από το μέσο όρο της ελληνικής αγοράς, μειώνοντας παράλληλα τις τιμές έως και 80%.

Ο στόχος των Εκδόσεων Πηγή μέσω του iProfess είναι απλός: να προσφέρει σε κάθε επαγγελματία τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί προς όφελος του τη νέα ψηφιακή εποχή που ανοίγεται μπροστά του. Να μπορέσει να γίνει επαγγελματίας της νέας ψηφιακής εποχής, να μπορεί πλέον να δηλώνει… iProfess!

Ν. Κουμαρτζής και Β. Ναγκολούδης
διεύθυνση Εκδόσεων Πηγή